APORTACIONS FAMÍLIES SORTIDES I ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES

A partir de la data actual les aportacions realitzades per les famílies dels/les alumnes, es realitzaran mitjançant el servei de CaixaBank de “Pagaments a tercers” Es tracta d’un pagament disponible 365 dies a l’any 24 hores al dia i que ofereix diferents possibilitats per a realitzar-lo.

 

  1. Mitjançant qualsevol caixer automàtic de CaixaBank, a partir d’un codi de barres.
  2. Amb targeta de qualsevol entitat mitjan l’enllaç de pagament que hi ha a la secció “Aportació famílies” de la web del centre.

IMPORTANT: S’ha d’especificar el número d’entitat del concepte sobre el que es vol fer el pagament, el número de compte destinatari (el teniu al revers) i posar l’import exacte.

3. Mitjançant l’aplicació i web de CaixaBank si ets usuari d’aquesta entitat.

A continuació teniu una graella resum amb les diferents aportacions que han de fer les famílies, les quanties que s’han de fer, els seus codis de barres, els enllaços de pagament i els terminis de pagament de cada concepte.

 

ENLLAÇOS PAGAMENT

COMPTE DE DESTÍ

ES52 2100 0949 9302 0011 6834

PROCÉS D'ESCOLARITZACIÓ CURS 2022-2023

Els tràmits administratius s'han de dur a terme, de manera preferentment telemàtica. Els usuaris que ho necessitin ho poden dur a terme de manera presencial, amb cita prèvia

A continuació teniu un enllaç a tota la informació del procés.
 
 
JORNADES DE PORTES OBERTES
Estàs interessat en assistir a les nostres jornades de portes obertes?
Les visites al nostre centre es faran el dilluns dia 2 de maig en horari de matí i tindran una durada aproximada d'una hora i mitja.
Per assistir a la visita és necessari fer la sol·licitud mitjançant el formulari. Només pot assistir una persona per alumne/a.  No poden assistir menors.
 
El qüestionari quedarà tancat el proper 28 de Abril. Rebreu una confirmació per email amb l'horari de la visita.
Es recomana fer els tràmits administratius de manera telemàtica. No obstant, els usuaris que ho necessitin poden fer-lo de manera presencial demanat cita prèviament.
 
CALENDARI DEL PROCÉS
A continuació teniu el calendari de tot el procés per al curs 2022-2023.

Convocatòria ajuts individualitzats de menjador per al curs 2022-2023

Enllaç a la informació del procés

El termini de presentació de sol·licituds és entre el 20 i el 30 de juny de 2022